Oude Molenweg 82
6533 WL Nijmegen
Tel:024 377 79 35
neem contact op

Ons kantoor

Willemsen Verzekeringen is een regionaal werkend assurantiekantoor en heeft zowel particuliere als zakelijke relaties.
Ons kantoor is actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieringen. Willemsen Verzekeringen staat dicht bij de klant en heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Ons kantoor vindt haar oorsprong in 1987 toen de onderneming voor het eerst werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel door Joop Smits.

1992 was het jaar waarin Gaico Willemsen toetrad als vennoot en de onderneming de naam Smits & Willemsen assurantien kreeg. De samenwerking heeft tot aan 2016 geduurd, waarna Joop Smits met pensioen is gegaan en Gaico Willemsen de onderneming verder heeft voortgezet. Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben twee gerenommeerde assurantiekantoren hun krachten gebundeld en vormen Smits & Willemsen assurantien en Henk Janssen financieel adviesbureau samen één advieskantoor. Henk Janssen put zijn kennis en ervaring uit een intensieve verzekeringsloopbaan van ruim 40 jaar, waarvan de laatste 19 jaar als zelfstandig adviseur, en werkt vanuit dezelfde filosofie.

Per 1 januari 2016 zijn beide bedrijven verder gegaan onder de naam "Willemsen Verzekeringen". Omdat de beide vestigingen op een steenworp afstand van elkaar liggen heeft de vestiging aan de Gerardsweg haar deuren gesloten.

Vanaf 1 april 2019 zijn wij een samenwerking met Marcel Holleman aangegaan waarbij Holleman Verzekeringen verder gaat onder de naam Willemsen Verzekeringen. Hierbij is de continuïteit van het kantoor gewaarborgd en in staat een allround dienstenaanbod te kunnen leveren. Marcel Holleman completeert hiermee ons team en zal zijn klanten de persoonlijke service en aandacht blijven geven zoals ze die gewend zijn.

De adviseurs van Willemsen Verzekeringen geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, hypotheken en financieringen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar verzekeraars of banken is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!

Gaico Willemsen

Gaico Willemsen

Henk Janssen

Henk Janssen

Eugène Mooren

Eugène Mooren

Marcel Holleman

Marcel Holleman