header picture

Financieel specialisten

Facebook icon Email icon Phone icon

Als onafhankelijk financieel dienstverlener kan Willemsen Verzekeringen veel meer voor u betekenen. Wij werken onder andere samen met business partners.

Wij werken samen met financieel adviseurs met elk hun eigen specialisme. Een betrouwbaar netwerk van financieel specialisten die met elkaar samenwerken door kennis en kunde te delen en werken vanuit een gezamenlijke visie. 

Denk hierbij aan advisering op gebied van: Zo werken wij samen met financieel planners, pensioenadviseurs, vermogensbeheerders, makelaars, etc om u zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn.

Wij kunnen u in contact brengen of u doorverwijzen naar een adviseur binnen ons netwerk en zoals u van ons gewend bent staat ook bij hen kwaliteit, betrouwbaarheid en vakbekwaamheid hoog in het vaandel.

“Ben ik Willemsen Verzekeringen hier iets voor verschuldigd?” Nee. U maakt gebruik van ons netwerk. Niets meer en niets minder. Geen kleine lettertjes of financiële belangen. Samenwerken maakt ons sterker, in het voordeel voor onze klant.