header picture

Over Willemsen Verzekeringen

Facebook icon Email icon Phone icon

Willemsen Verzekeringen, zekerheid sinds 1987

Willemsen Verzekeringen is al ruim 35 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties. In al die jaren is er veel veranderd. Wat niet is veranderd is onze persoonlijke en laagdrempelige benadering, de passie voor ons vak en de kwaliteit van onze dienstverlening. Daardoor zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie binnen onze regionale gemeenschap. Onze klanttevredenheid is hoog, daar zijn we trots op. Wij hebben nooit de grootste willen zijn, wel de beste. Daar blijven we ons voortdurend voor inspannen.   

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken, kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren. Een adviseur bij een bank is altijd beperkt tot de producten van zijn eigen bank. Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur. Ontdek het zelf!

Het team van Willemsen Verzekeringen

Pasfoto Gaico

Gaico Willemsen

024 3550 189 | 06 553 203 61
gaico@willemsen-verzekeringen.nl
Pasfoto Henk

Henk Janssen

024 377 7935 | 06 536 992 76
henk@willemsen-verzekeringen.nl
Pasfoto Kyra

Kyra Willemsen

024 355 0189
kyra@willemsen-verzekeringen.nl
Pasfoto Kyra

Wout Willemsen

024 355 0189 | 06 526 327 86
wout@willemsen-verzekeringen.nl
 

Beleid omtrent beheerst belonen

De overheid en consumenten hechten een groot belang aan een beheerst beloningsbeleid bij financiële dienstverleners. Het beleid van financiële dienstverleners dient er op gericht te zijn om de risico’s van onzorgvuldige behandeling van consumenten tegen te gaan en de soliditeit en integriteit van de onderneming te waarborgen. Wij onderschrijven dit belang en hebben de nodige maatregelen en procedures getroffen om dit te waarborgen.

Met ons beloningsbeleid willen wij de focus leggen op de langere termijn belangen van onze klanten en onze onderneming. Daar waar mogelijk zullen wij bij de wijze van beloning stimuleren dat de klant zorgvuldig behandeld wordt en dat onze zorgplicht wordt nagekomen. En dat wij waar mogelijk zullen voorkomen dat medewerkers door de beloning geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en niet nakomen van onze zorgplicht. Uitgangspunt is dat een klant te allen tijde passend advies krijgt. Ons beloningsbeleid is transparant en bekend bij onze medewerkers.

Beloning medewerkers
Onze medewerkers ontvangen een vast salaris.
Artikel 1:120 lid 2 van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.
Jaarlijks evalueren wij ons beloningsbeleid in zijn geheel.


Inschrijvingen

AFM register
Wij staan ingeschreven in het AFM register (Autoriteit Financiële Markten) onder het nummer: 12043749

Kamer van Koophandel
Willemsen Verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 64673820

Kifid
Willemsen Verzekeringen staat ingeschreven bij de Kifid onder het nummer: 300.016173